Muut palvelut

Tapahtumat ja buffetit

Lounastarjoilun lisäksi olennainen osa Kukon & Koukun toimintaa ovat erilaiset teemaillat ja buffetit. Palava rakkautemme savuun ja tuleen näkyy vahvasti erityisesti kesäaikaan, jolloin höyryäviä herkkuja tarjoillaan lähes joka viikonloppu. Annoksen kyljessä maistuu toki raikas virvoke, olipa valintasi sitten viilentävä olut tai vaikka appelsiinimehu. 

Järjestämme säännöllisesti muun muassa seuraavanlaisia ruokakekkereitä:

  • Siipibuffa: Syö niin paljon kuin jaksat! Suosittu ja kysytty buffa notkuu loputtoman siipikeon lisäksi herkullisista lisukkeista: monen sortin kastikkeita ja dippejä, nyhtöpossua, ranskalaisia, dippailukasviksia...  
  • Grillibileet: Varma kesän merkki! Savustettua ja grillattua premium-lihaa, burgereita, ribsejä... Kaikki tietysti kattavien lisukkeiden kera. Kokeellinen keittiömme on tarjoillut myös muun muassa savustettuja drinkkejä, joten yllättävistä makuelämyksistä ei näissä bileissä ole pulaa. 

Lisäksi myös vaihtuvia teemoja. Nopeimmin löydät tiedot tulossa olevista tapahtumista Facebook-sivuiltamme

Ota yhteyttä ›

Grillauskurssit

Ei se kengänpohja kovin hyvältä maistu, grillataanpa siis yhdessä pihviä! Kutsu vaikkapa ystävät koolle, niin opetellaan rennon illanvieton lomassa täydellisen pihvin tai mehukkaan grillikalan saloja. 

Grillauskurssi toteutetaan yleensä tilaajan luona tai muussa hänen järjestämässään paikassa, mutta sovitusti niitä voidaan pitää toki myös ravintolatiloissamme. Me hankimme ruuat ja tarvikkeet ja saavumme luoksenne sovittuna aikana. Kokkailemme ja opettelemme yhdessä, ja lopuksi jätämme teidät rauhassa nauttimaan grillimestarin oppien mukaan valmistetuista herkuista. 

Jos sinulla tai teillä on toiveita tai kysymyksiä juuri tietyn raaka-aineen suhteen, kerrothan siitä meille! Grillauskurssi on täysin räätälöitävissä toiveidenne mukaisesti. 

Kurssi soveltuu mainiosti myös yhdelle henkilölle. Mikäli olet järjestämässä esimerkiksi grillijuhlat tai haluat muuten oppia uutta, vinkeillämme virität tarjoilun uusiin sfääreihin!  

Kysy lisää ›

Keikat & ruokatilaukset

Keikat 

Kaipaatko rouheampaa makumaailmaa synttäreille, firman kesäjuhliin tai muuhun tilaisuuteen? Kukon & Koukun uniikit maut hurmaavat nyt myös vieraasi, sillä voit tilata meidät savustamaan tai grillaamaan isommillekin kutsuille. 

Kysy lisää!

Tarjoilut juhliin ja tilaisuuksiin

Aitoa, maistuvaa ruokaa juhlatilaisuuksiin toiveidesi mukaisesti. Toimitamme tarjoilut häihin, pikkujouluihin ja muihin tilaisuuksiin.

Palvelu sisältää ruuanvalmistuksen ja halutessanne toimituksen juhlapaikalle. Koko catering-palvelu – eli mm. tarjoilu tai astioiden lainaus – ei valitettavasti ole mahdollista meidän kauttamme.

Pyydä tarjous ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita