Lounas 

LOUNAS arkisin klo 10-13

 

Nyt myös saatavana lounasaikaan päivittäin vaihtuva Premium Grilli -annosvaihtoehto.

Rehdisti maistuvaa ruokaa – Meiltä Raision maittavin lounas

Kukko & Koukku tarjoilee oikeaa, itsetehtyä kotiruokaa. Meillä et maista eineskastikkeen vivahdetta tai tukkulihapullien tuttua makua, sillä teemme kaiken alusta loppuun itse. Tästä olemme saaneet palautetta myös asiakkailta: Meillä käydään, koska ruoka maistuu erilaiselta. Voimme ylpeänä sanoa, että pyrimme tarjoamaan joka arkipäivä Raision maittavinta lounasta.

Lounaalta löydät 2–3 pääruokavaihtoehtoa (tiistaisin ja torstaisin myös thairuokaa), salaattipöydän sekä jälkiruuan. Lähes poikkeuksetta lounastajaa tervehtii uunituoreen leivän tuoksu. 

Oman savustamomme, Saariston Savutuotteen, herkullisten kalojen lisäksi käytämme mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi lähitilojen kananmunia sekä lihoja. 

Myös erilaiset tapahtumat ja teemakattaukset kuuluvat vahvasti ravintolamme tarjontaan erityisesti kesäkaudella ja satunnaisesti myös sen ulkopuolella. Tervetuloa nauttimaan muun muassa lähes legendaariseksi nousseesta siipibuffasta runsaine lisäkkeineen tai tirisevän täydellisistä grilliherkuista!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita