Lounas 

 

VK 17

Lounas sisältää päivittäin monipuolisen ja värikkään ja salaattipöydän, tuoretta leipää ja levitettä sekä ruokajuomat, maito, mehu ja kotikalja.


Maanantai 22.4
Pariloitua broilerin sisäfilettä
Bearnaisekastike
Kinkkukiusaus
Keksirahka

Tiistai 23.4

Jauhelihakastike
Hunajaiset uunijuurekset
Kukkakaaligratiini
Hedelmäkiisseli

Keskiviikko 24.4
Uunimakkara
Muusi
Paneroitu kalafile, Tillimousse
Köyhätritarit

Torstai 25.4
Lihapullat, Pippurikastike
Lihaperunasoselaatikko
Hernekeitto 
Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa 

Perjantai 26.4
Tortillavuoka
Hotwings
Dippers perunat
Aurajuustokastike

Keksivalikoima
 


 

 

Rehdisti maistuvaa ruokaa – Meiltä Raision maittavin lounas

Kukko & Koukku tarjoilee oikeaa, itsetehtyä kotiruokaa. Meillä et maista eineskastikkeen vivahdetta tai tukkulihapullien tuttua makua, sillä teemme kaiken alusta loppuun itse. Tästä olemme saaneet palautetta myös asiakkailta: Meillä käydään, koska ruoka maistuu erilaiselta. Voimme ylpeänä sanoa, että pyrimme tarjoamaan joka arkipäivä Raision maittavinta lounasta.

Lounaalta löydät 2–3 pääruokavaihtoehtoa (tiistaisin ja torstaisin myös thairuokaa), salaattipöydän sekä jälkiruuan. Lähes poikkeuksetta lounastajaa tervehtii uunituoreen leivän tuoksu. 

Oman savustamomme, Saariston Savutuotteen, herkullisten kalojen lisäksi käytämme mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi lähitilojen kananmunia sekä lihoja. 

Myös erilaiset tapahtumat ja teemakattaukset kuuluvat vahvasti ravintolamme tarjontaan erityisesti kesäkaudella ja satunnaisesti myös sen ulkopuolella. Tervetuloa nauttimaan muun muassa lähes legendaariseksi nousseesta siipibuffasta runsaine lisäkkeineen tai tirisevän täydellisistä grilliherkuista!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita